Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief
Top
Aankomende Evenementen – Sattwanu
5691
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-5691,mkdf-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,tribe-no-js,tribe-filter-live,wellspring-ver-1.4,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-events-style-theme,tribe-theme-wellspring,page-template-page-php,singular

First Sphere meditatie cursus

Laden Evenementen
02 mrt

First Sphere meditatie cursus

maart 2 @ 7:00 pm - maart 4 @ 4:00 pm
euro325

In het weekend van 2.-4.maart 2018 kun je weer bij Cancer Care Center in Amsterdamse Bos een First Sphere meditatiecursus van de Ishayas’ Ascension volgen. The Bright Path Ishayas’ biedt eenvoudige meditatietechnieken om het leven voorbij de beperking te ervaren. Ze kunnen gemakkelijk door iedereen worden beoefend, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid. Honderden studies tonen de positieve effecten van meditatie voor onze lichaam en geest. Verbeterd immuunsysteem, minder stress, verhoogde aanwezigheid en concentratie zijn enkele van de effecten die zijn bewezen. Deze cursus is open voor iedereen die interesse heeft in holistische herstel en welzijn.

Ascension is ook zeer geschikt voor mensen die ziek zijn (ge)weest of die veel mentale en/of lichamelijke stress hebben gehad. Ascension brengt de mind tot een diepe rust waardoor je minder angst, zorgen, en stress ervaart. Deze diepe rust maakt het mogelijk dat ook het lichaam tot rust komt en zich kan gaan herstellen. Een prachtige manier om zelf regie over je herstel te nemen.

In deze introductiecursus leer je 4 technieken die met ogen dicht en met ogen open gebruikt kunnen worden voor meer rust en aanwezigheid in elk moment in het dagelijks leven. Na het volgen van deze cursus is er begeleiding bij meditatie beschikbaar en kan de cursus gratis herhaald worden.

Tijden: Vr 19: 00-21: 30, Za 10: 00-17: 00, Zo 10: 00-16: 00

Inschrijven graag via deze link: http://www.thebrightpath.com/nl/course/first-sphere-netherlands-amsterdam

 

Event Details

Date: maart 2 @ 7:00 pm - maart 4 @ 4:00 pm
Time: 7:00 pm - 4:00 pm
Venue Cancer Care Center, Amsterdamse Bos
Address: Coenenkade 6