Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Top
Positief gevoel maakt gezond | Sattwanu
5580
post-template-default,single,single-post,postid-5580,single-format-standard,mkd-core-1.2,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,sattwanu-child-ver-1.0.0,wellspring-ver-2.2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Positief gevoel maakt gezond

Positief gevoel maakt gezond

Een interessant artikel op  BNR wetenschap over body-mind connectie en gezondheid. Volgens deze onderzoek als je positief gestemd bent, heb je ook minder medische klachten.

https://www.bnr.nl/radio/wetenschap-vandaag/10326149/positief-gevoel-

maakt-gezond

No Comments

Post a Comment