Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Top
Brainspotting | Sattwanu
4316
page-template-default,page,page-id-4316,mkd-core-1.2,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,sattwanu-child-ver-1.0.0,wellspring-ver-2.2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-large-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Brainspotting

“Where you look at effects how you feel” -David Grand

Brainspotting is een natuurlijke en zeer effectieve trauma release methode, die ons in staat stelt om verschillende soorten trauma’s of beperkende denkpatronen te lokaliseren en te behandelen.

Tijdens een Brainspotting (BSP) sessie creëren we een veilige setting voor het loslaten en genezen van het trauma. Het identificeren van een lichaamsgevoel, ontstaan door de herinnering aan het trauma/issue, een oogpositie die correleert met de lichaamssensatie plus de gerichte, helende aanwezigheid van de beoefenaar maakt het mogelijk om het trauma te bevrijden uit ons systeem.

Brainspotting is een flexibel instrument, dat bijvoorbeeld in de volgende gevallen wordt gebruikt:

• bezorgdheid, rusteloosheid
• angst, fobie, paniek
• traumatische ervaring
• gebrek aan zelfvertrouwen of zelfrespect of andere beperkende denkpatronen
• boosheid, schuldgevoelens
• fysieke, mentale of spirituele ongemakken
• psychosomatische pijn en ongemak
• om het energieniveau te verhogen, bijvoorbeeld na een lange ziekte
• het verbeteren van prestaties: studie, presentatie, sport
• het verhogen van positieve gedachten en de kwaliteit van het leven
• meer bewustzijn ontwikkelen

Afhankelijk van de ernst van het trauma, is een gemiddeld aantal van 5-7 sessies meestal voldoende om een levens veranderende invloed op iemands welzijn en kwaliteit van leven te hebben.

Hoe zou het zijn, wanneer je ernstig ziek bent door een levensbedreigende ziekte, tegelijkertijd toch vrij van angst zou zijn? Of stel je eens voor hoe het zou zijn om te leven zonder schuldgevoelens en emotionele pijn, die vaak gepaard gaan met de zelfmoord van een geliefde. Of hoe je in staat zou zijn om honden weer te gaan vertrouwen, terwijl je in het verleden bent aangevallen door een hond?

Voor meer informatie over Brainspotting zie: www.brainspotting.pro

Feedback van cliënten

“Satu weet je vanaf het eerste moment op je gemak te stellen. Waarschijnlijk doet ze dat niet eens bewust, is het gewoon haar uitstraling en de zachte, niet-oordelende manier waarop zij in het leven staat. Alles kan gezegd worden, zonder schaamte. Ik voelde me na de brainspotting sessies altijd lichter. Haar intuïtie is feilloos. Zij gaf me na het horen van mijn verhaal (een probleem dat al jarenlang speelt) een opdracht die ertoe leidde dat de wereld er totaal anders uitzag.”

“Ik heb Brainspotting met Satu meerdere malen mogen ervaren. Ze is een uitstekende gids en ik kon stress loslaten, net als patronen die ik niet meer nodig had. Brainspotting heeft me geholpen om vrede te vinden en heeft toegestaan om oude overtuigingen en ervaringen te veranderen. Wat ik het mooist aan Brainspotting vind, is hoe gemakkelijk het is en ik kan het aanbevelen.”

“Mijn ervaring van Brainspotting is dat het gemakkelijk, eenvoudig en toch zo efficiënt is. Satu begeleidde me met zachtheid en liefde. Ik voelde me veilig en ben erg dankbaar voor de hulp die ik heb mogen ontvangen.”

“Het ervaren van Brainspotting met Satu voelt ongelooflijk veilig en rustgevend. Ze geeft haar klanten de ruimte om te genezen in hun eigen tempo. Als therapeutische methode is Brainspotting de meest effectieve manier waarop ik heb problemen opgelost. Satu maakt de therapie moeiteloos en zelfs leuk. Ik heb haar al aanbevolen aan veel vrienden.”

“Satu is een uitstekende therapeut. Ze maakt je veilig en ontspannen voelen, en haar intuïtie begeleidt het proces op een geweldige manier. Brainspotting is een zeer krachtige techniek die me krachtige resultaten heeft gegeven. Aanbevolen!”

Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie of vragen. Ik antwoord binnen 48 uur.