Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Top
Diep Herstel - oncoLOGISCHE nazorg | Sattwanu
4321
page-template-default,page,page-id-4321,mkd-core-1.2,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,sattwanu-child-ver-1.0.0,wellspring-ver-2.2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Diep Herstel – oncoLOGISCHE nazorg

Vanaf de diagnose van een ernstige ziekte zoals bijvoorbeeld kanker, verandert alles in je leven. Je komt terecht in het medische “malle” molen waarin weinig ruimte is voor emoties en het verwerken van de schok. Het voelt alsof je de controle over je lichaam en toekomst verliest, je schakelt in een soort “survival-mode”. Alles moet verwerkt worden, een plek krijgen en dat is bijna onmogelijk zonder enige balans, vertrouwen en houvast. Voor een optimaal herstel, is het van belang dat ons hele wezen wordt verzorgt; onze body, mind en spirit. Deze 3 aspecten van onsZelf zijn even belangrijk voor het herstellen. Vaak concentreren wij alleen op het herstel van ons lichaam en worden de 2 andere aspecten vergeten. Met Diep Herstel wordt juist wel aandacht aan mind en spirit gegeven om meer balans, acceptatie, inzicht en vertrouwen te creëren.

Diep Herstel programma helpt je om tijdens je ziekteperiode sneller te herstellen en om emotioneel en spiritueel in balans te komen. Dit flexibele programma is speciaal opgezet voor mensen met een levensbedreigende ziekte en is effectief in elke fase van de ziekte: diagnose fase, tijdens het behandeltraject maar ook in een later stadia van de ziekte. In Diep Herstel combineer ik mijn bijna 20 jaar medische oncologie ervaring met Brainspotting-trauma release methode en meditatie technieken. Naast mijn BIG registratie ben ik een gecertificeerd Brainspotting therapeut en meditatie leraar. Met het Diep Herstel zal je merken dat je meer energie hebt, zin en vertrouwen in jezelf en in je lichaam.

Je ervaart:

• Meer energie
• Beter slapen
• Meer zin in het leven
• Meer vertrouwen in jezelf
• Meer contact met je innerlijke
• Positievere gedachten
• Minder angst (voor het toekomst, het onbekende, de pijn, het lijden)
• Minder piekergedachtes
• Minder stressgevoel

Het programma bestaat uit een gratis intake gesprek, gevolgd door 5 één op één sessies van 90-210 minuten. Tijdens de sessies wordt gebruik gemaakt van o.a. coaching, meditatie en de Brainspotting trauma release methode.

Feedback van cliënten

“Ik voel me energiek. Alles waar ik tegenop zag blijkt moeiteloos te kunnen. Ik loop glimlachend zachtjes te zingen. Ik ga een ontspannen weekend tegemoet.”

“Mijn geest komt tot rust, mijn lichaam voelt zich gelukkig. Dat is mede dankzij Sattwanu. Dankzij haar inzet gecombineerd met de mijne. Dankzij haar zie ik het leven weer met vertrouwen tegemoet. Ik leer een rust en vrede kennen die ik in mijn leven probeer toe te passen. Met succes. En zo ben ik in de loop van de afgelopen twee maanden niet alleen evenwichtiger geworden, maar sta ik ook in beter contact met de mensen om mij heen. Met een beter begrip voor de kracht en goede kanten van de ander.”

“Ik heb borstkanker en ben geopereerd en kreeg 16 chemokuren. Mijn belangrijkste klacht door de chemo was vermoeidheid. Ik was heel bang dat dat nooit meer zou overgaan, omdat het zo intens was. Ik heb gekozen voor diep-herstel, omdat nadruk niet ligt op praten maar op ervaren. Ik kan heel goed praten, maar kom niet altijd tot de kern. Dat gebeurde hier wel. Ook meditatie door ascencion was een goede ervaring. Satu nam zeer de tijd om alles uit te leggen en ik heb er tot op vandaag veel baat bij. Door deze meditatie kan ik negatieve gedachten heel snel wegkrijgen en vind ik veel rust. Twee dingen zijn al echt veranderd door diep herstel: 1. Ik heb geen pijn meer in stuit of als het weer opkomt kan ik het ‘wegmediteren’ 2. Ik had serieus last van depressieve gevoelens. Dat is nu al veel minder en ik verwacht dat door te blijven mediteren ik geen antidepressiva ga slikken. Dat was ik namelijk wel van plan als het na diep herstel niet beter zou worden.”

Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie of vragen. Ik antwoord binnen 48 uur.