Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Top
Home | Sattwanu
5572
home,page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-5572,mkd-core-1.2,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,sattwanu-child-ver-1.0.0,wellspring-ver-2.2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-top-bar-light,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Balans en Harmonie voor body, mind en soul

Mijn naam is Satu Karjalainen-Klaver en ik kom oorspronkelijk uit Finland. Ik ben een Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut en werk volgens de vijf natuurgerichte principes. Van mijn opleiding ben ik ook een oncologieverpleegkundige en heb jaren lange ervaring van deze zorg van Finland, Engeland en Nederland. Na 20 jaar als verpleegkundige was het tijd voor mij om voor mezelf te kiezen en volledig vanuit mijn hart gaan leven en werken. Dat deed ik natuurlijk ook in het ziekenhuis, zo veel het daar lukte door de drukte en tijd te kort. Voor mijn gevoel kon ik men niet meer als individu behandelen, mijn werk werd productie draaien wat niet binnen mijn visie van holistisch zorg paste.

Sattwa Ishaya is mijn monniken naam die ik heb gekregen van mijn spirituele leraar Maharishi Krishnananda Ishaya. Ik luister ook nog naar de naam Satu, maar identificeer mezelf meer en meer met mijn monniken naam Sattwa. Ik wil mensen helpen om weer balans en vreugde te ervaren en meer harmonie en rust in het dagelijkse leven te creëren. Dit is ook de betekenis van de naam Sattwa; vreugde, harmonie, balans en puurheid. Mijn levende ervaring van deze kwaliteiten wil ik met je delen.

Mijn doel

In mijn werk als oncologie verpleegkundige zag ik dagelijks veel pijn, angst en verdriet, wat mij met beide benen op de grond hield. Genieten van het leven in het NU, is het meest belangrijke doel in mijn leven. Leven in het NU is voor mij leven zonder angst, zonder oordelen en zonder maskers. Leven in het NU is leven vanuit stilte, vanuit liefde die in iedereen van ons aanwezig is maar soms verborgen is omdat wij vergeten zijn wie wij echt zijn.

Mijn behandelmethoden:

Meditatie

Innerlijke rust en tevredenheid door Ishayas’Ascension meditatietechnieken

Brainspotting

Stress, trauma en belemmerende denkpatronen loslaten door Brainspotting

Diep Herstel- oncoLOGISCHE nazorg

Activeer je geest en je lichaam diep te herstellen na een ziekteperiode

Energy healing

Weer in contact komen met je innerlijke kracht

“When you do things from your soul, you feel a river moving in you, a joy.” - Rumi

Sorry, no posts matched your criteria.

“Everything in the universe is within you. Ask all from yourself.”- Rumi

Feedback van cliënten

Sorry, no posts matched your criteria.

Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie of vragen. Ik antwoord binnen 48 uur.

[contact-form-7 404 "Not Found"]