Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Top
First Sphere meditatie cursus | Sattwanu
5922
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-5922,mkd-core-1.2,tribe-no-js,tribe-filter-live,tribe-bar-is-disabled,sattwanu-child-ver-1.0.0,wellspring-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-events-style-theme,tribe-theme-parent-wellspring tribe-theme-child-sattwanu,page-template-page-php,singular

First Sphere meditatie cursus

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
18 jan

First Sphere meditatie cursus

18 januari @ 19:00 - 20 januari @ 16:00
€325

In het weekend van 18.-20.januari 2019 kun je weer in Amsterdam een First Sphere meditatiecursus van de Ishayas’ Ascension volgen. The Bright Path Ishayas’ biedt eenvoudige meditatietechnieken om het leven voorbij de beperking te ervaren. Ze kunnen gemakkelijk door iedereen worden beoefend, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid. Honderden studies tonen de positieve effecten van meditatie voor onze lichaam en geest. Verbeterd immuunsysteem, minder stress, verhoogde aanwezigheid en concentratie zijn enkele van de effecten die zijn bewezen. Deze cursus is open voor iedereen die interesse heeft in holistische herstel en welzijn.

Ascension is ook zeer geschikt voor mensen die ziek zijn (ge)weest of die veel mentale en/of lichamelijke stress hebben gehad. Ascension brengt de mind tot een diepe rust waardoor je minder angst, zorgen, en stress ervaart. Deze diepe rust maakt het mogelijk dat ook het lichaam tot rust komt en zich kan gaan herstellen. Een prachtige manier om zelf regie over je herstel te nemen.

In deze introductiecursus leer je 4 technieken die met ogen dicht en met ogen open gebruikt kunnen worden voor meer rust en aanwezigheid in elk moment in het dagelijks leven. Na het volgen van deze cursus is er begeleiding bij meditatie beschikbaar en kan de cursus gratis herhaald worden.

Tijden: Vr 19: 00-22:00, Za 10: 00-17: 00, Zo 10: 00-16: 00

De hele weekend kost 325 euro en je hebt daarna altijd de mogelijkheid om deze cursus gratie te herhalen zo waak als je wil.

Deze cursus geef ik samen met Prema Devi Ishaya.

Voor meer informatie over Ishayas’ Ascension kijk hier: https://www.thebrightpath.com/nl

 

Details

Datum: 18 januari @ 19:00 - 20 januari @ 16:00
Tijd: 19:00 - 16:00
Locatie Cancer Care Center, Amsterdamse Bos
Adres: Koenenkade 6
Organisator: sattwanu met Cancer Care Center