Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Top
First sphere meditatiecursus - Soest, Nederland | Sattwanu
5879
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-5879,mkd-core-1.1,tribe-no-js,tribe-filter-live,tribe-bar-is-disabled,sattwanu-child-ver-1.0.0,wellspring-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-events-style-theme,tribe-theme-parent-wellspring tribe-theme-child-sattwanu,page-template-page-php,singular

First sphere meditatiecursus – Soest, Nederland

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
31 aug

First sphere meditatiecursus – Soest, Nederland

31 augustus 2018 @ 19:00 - 2 september 2018 @ 17:00
euro325

Tijdens de First Sphere Cursus leer je de krachtige en eeuwenoude Ascension meditatietechnieken. Door de technieken toe te passen kun je boven het “gekwetter” van de mind uitstijgen en zo in een directe ervaring van rust komen. Je kunt de technieken met je ogen open en je ogen dicht gebruiken, waardoor Ascension gemakkelijk in je leven is te integreren.

Wist je dat we gemiddeld zo’n 100.000 tot 120.000 gedachten per dag hebben? Ascension helpt je om boven deze drukte van je geest uit te stijgen. Vanuit deze staat leven, brengt je een ervaring van innerlijke rust, puur plezier, creativiteit en vrijheid, ongeacht de externe omstandigheden.

Stel je voor dat je altijd kunt kiezen tussen het ervaren van rust of het ervaren van stress? Vanaf het moment dat je je eerste Ascension techniek leert, ben je in staat om op ieder moment dat jij dat wilt voor rust te kiezen, voor de rest van je leven. Ascension is simpel, direct, moeiteloos en doeltreffend. Als je deze cursus eenmaal gevolgd hebt, ben je welkom hem om GRATIS te herhalen zo vaak als je wilt, overal in de wereld!

Doe mee en vind weer je inspiratie, vreugde en tevredenheid in je dagelijkse leven!

Voor meer informatie over Asceision kijk hier:

https://www.thebrightpath.com/nl/over-bright-path

Om in te schrijven op deze cursus:

https://www.thebrightpath.com/nl/course/first-sphere-cursus-netherlands-soest-5

 

 

 

 

 

Details

Datum: 31 augustus 2018 @ 19:00 - 2 september 2018 @ 17:00
Tijd: 19:00 - 17:00
Locatie Soest
Adres:
Organisator: Sattwanu with The Bright Path Nederland