Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Top
Meditatie voor mensen die leven met kanker | Sattwanu
5710
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-5710,mkd-core-1.2,tribe-no-js,tribe-filter-live,tribe-bar-is-disabled,sattwanu-child-ver-1.0.0,wellspring-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.4,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-events-style-theme,tribe-theme-parent-wellspring tribe-theme-child-sattwanu,page-template-page-php,singular

Meditatie voor mensen die leven met kanker

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
29 aug

Meditatie voor mensen die leven met kanker

29 augustus 2018 @ 16:30 - 18:00
euro15

Bij Cancer Care Center is eens per maand Wellness Wednesday, een middag waar je terecht kunt voor zaken als een huidverzorgingssessie, lichaamsmassage en advies over aangepaste lingerie en haarwerken. Iedere middag wordt afgesloten met een workshop. Op 29 augustus is dit een meditatieworkshop gegeven door Satu Karjalainen-Klaver, een oncologieverpleegkundige en meditatiedocent. Satu is gepassioneerd over holistische welzijn en vertelt in deze workshop over de effecten van meditatie op je lichaam en geest.
Doe mee en kom het antwoord te weten op vragen zoals: “Waarom mediteren? Hoe is het om in het moment te zijn? Is het moeilijk of zweverig? Is het voor mij? Wat zijn de voordelen? Hoe kan ik het leren?” Door ontspannende en inspirerende oefeningen kom je ook te ervaren wat diepe rust en in het moment zijn met je doet.

Wanneer: woensdag 29 augustus van 16.30 tot 18.00
Waar: Cancer Care Center Amsterdamse Bos, Koenenkade 6, Amsterdam
Prijs: €15,00
Aanmelden: via info@sattwanu.nl

Details

Datum: 29 augustus 2018 @ 16:30 - 18:00
Tijd: 16:30 - 18:00
Locatie Cancer Care Center, Amsterdamse Bos
Adres: Koenenkade 6
Organisator: sattwanu met Cancer Care Center