Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Top
Meditatiereis Isokenkäisten Klubi, Kuusamo, Finland | Sattwanu
5835
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-5835,mkd-core-1.2,tribe-no-js,tribe-filter-live,tribe-bar-is-disabled,sattwanu-child-ver-1.0.0,wellspring-ver-2.2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-events-style-theme,tribe-theme-parent-wellspring tribe-theme-child-sattwanu,page-template-page-php,singular

Meditatiereis Isokenkäisten Klubi, Kuusamo, Finland

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
11 sep

Meditatiereis Isokenkäisten Klubi, Kuusamo, Finland

11 september @ 08:00 - 18 september @ 19:00
v.a1875

Deze meditatiereis in september geeft u een ervaring die u nooit zult vergeten. Vind totale rust in uzelf en in de omgeving van oeroude Finse bossen en meren, afgelegen, ver van drukte maar met alle comfort. Leer hoe u deze rust mee kunt nemen in uw dagelijkse leven als u weer thuis bent.

De stilte, de rust, het gevoel van ruimte en vrijheid zoals u dat ervaart in de Finse bossen, hoe geweldig zou het zijn als u dat vaker kunt ervaren? Niet alleen in de natuur, maar waar u ook bent. Dat is mogelijk, want die serene rust is ook aanwezig in onszelf. Alleen zijn wij deze rust door onze dagelijkse bezigheden, stress, verplichtingen en een druk hoofd, vaak kwijtgeraakt. Tijdens deze meditatiereis komt u er weer mee in contact en leert u hoe u deze rust kunt ervaren in een druk leven.

De Ishayas’ Ascension meditatiecursus dient als basis voor het programma van deze week. Het bestaat uit een aantal eenvoudige meditatietechnieken om over beperkende overtuigingen en belemmerende gedachten heen te stappen en te leven zoals u graag zou willen. Deze technieken gaan niet uit van een geloof en kunnen gemakkelijk door iedereen worden beoefend, ongeacht leeftijd of culturele achtergrond. Ze brengen u naar een directe ervaring van innerlijke rust, vrijheid en plezier. Er is volop ruimte om te genieten van de rust, de oorverdovende stilte en de ongerepte wildernis in Lapland: wandelen, bij het kampvuur zitten, stilte, bezinning, gesprekken, puurheid, samenzijn en wie weet, het noorderlicht!

 

Samen met de Voigt Travel en Prema Devi Ishaya organiseer ik deze droom reis.

Boekingen en meer informatie over deze reis vind u hier:

https://www.voigt-travel.nl/noord-europa/groepsreizen/meditatiereis-isokenkaisten-klubi

Meer info over Prema Devi (Katja Wognum):

www.premadevi.com

 

 

Details

Datum: 11 september @ 08:00 - 18 september @ 19:00
Tijd: 08:00 - 19:00
Locatie Kuusamo
Adres: Heikinjarventie 3
Organisator: Sattwanu, Voigt Travel, Prema Devi Ishaya