Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Top
Present in je werk - Meditatie voor OLVGers | Sattwanu
5969
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-5969,mkd-core-1.2,tribe-no-js,tribe-filter-live,tribe-bar-is-disabled,sattwanu-child-ver-1.0.0,wellspring-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.4,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-events-style-theme,tribe-theme-parent-wellspring tribe-theme-child-sattwanu,page-template-page-php,singular

Present in je werk – Meditatie voor OLVGers

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
30 jan

Present in je werk – Meditatie voor OLVGers

30 januari @ 15:45 - 17:15

‘Heb jij vaak een gevoel van drukte, tijd te kort en stress in je werk? Dat je je niet optimaal kunt inzetten  voor je patiënten omdat je je moet haasten? Probeer jij je werk goed te organiseren en lopen de dingen toch steeds anders waardoor je de controle kwijt raakt? Ik had dit dagelijks waardoor ik vaak uitgeput naar huis ging.
De sessie ‘Present (aanwezig) in je werk’ inspireert jou om je werk met meer aanwezigheid in het hier en nu te doen. Wat doet het met jou en je patiënten als je van uit rust en focus werkt? Waarom heeft echt aanwezig zijn een zeer positieve effect op het verminderen van stress? Met theorie en oefeningen krijg je een voorproefje van een meer gebalanceerde en gefocuste manier van werken.

Na deze eerste kennismaking kun je doorstromen naar een meditatieworkshop van 3 uur, waarin je een effectieve meditatietechniek gaat leren. Deze persoonlijke techniek kun je ook met je ogen open doen, dus ook tijdens je werk. Het resultaat is minder stress, meer rust en meer focus.’ De techniek die Sattwa gebruikt maakt deel uit van de First Sphere meditatiecursus, die ook regelmatig in Amsterdam onderwezen wordt.

Satu Karjalainen-Klaver, Sattwa, is, naast haar werk als oncologieverpleegkundige, ook meditatieleraar en natuurgeneeskundig therapeut. In januari en februari gaat ze jou laten zien hoe je echt present in je werk kunt zijn.

Details

Datum: 30 januari @ 15:45 - 17:15
Tijd: 15:45 - 17:15
Locatie OLVG west
Adres: Jan Tooropstraat 164
Organisator: Sattwanu