Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Top
Meditatie | Sattwanu
4305
page-template-default,page,page-id-4305,mkd-core-1.2,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,sattwanu-child-ver-1.0.0,wellspring-ver-2.2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-large-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Meditatie

“Silence is the language of god, all else is poor translation.” ― Rumi

Ik ben een Ishaya monnik en onderwijs de Ishayas’ Ascension meditatie techieken. Ik beoefen deze meditatie techniek sinds 2009 en het heeft mijn leven een nieuwe betekenis gegeven. De uiterlijke omstandigheden in mijn leven zijn nog zo als ze waren voordat ik begon met mediteren, maar van binnen voel ik me totaal anders. Mijn relatie tot mezelf, mijn omgeving en gebeurtenissen is totaal veranderd. Waar ik vroeger veel zorgen over maakte, veel stress had, constant aan het nadenken of plannen was, slecht sliep, gezondheid problemen had en zo voort, is mijn leven nu gevuld met een nieuwe balans en vertrouwen. Ik maak nog steeds plannen als dat nodig is, maar op een andere manier: Ik maak een plan en ik ga er voor! Geen twijfels of oneindig malen meer. En omdat ik dat niet meer doe heb ik veel tijd over voor dingen waarvan ik geniet wat ook nog de kwaliteit van mijn leven beter maakt!

Ishayas’ Ascension meditatie is voor mij het ultieme gereedschap om spiritueel te groeien.

Deze eenvoudige technieken brengen je direct naar de bron van alle vreugde, liefde en vrede. Deze bron zit in ons allemaal, maar is door velen vergeten. Onze aandacht is veel meer naar buiten gericht dan naar binnen. Door Ishayas’ Ascension leer je weer hoe je je aandacht wel in deze bron kunt richten en hoe je vanuit deze bron het leven weer kunt gaan ervaren. Voor mij betekent het dat ik in plaats van te leven vanuit angst, nu weer vanuit liefde leef.

Sinds 2013 ben ik een leraar van the Bright Path Ishayas’ Ascension en geef ik cursussen o.a in Nederland, Finland en Belgie. Voor meer informatie over deze mooie meditatie technieken kijk op deze site: www.thebrightpath.nl

In mijn praktijk geef ik ook meditatie lessen en workshops voor verschillende behoeftes. Er zijn veel redenen om te mediteren: voor meer rust in je hoofd, beter kunnen slapen, voor betere gezondheid (verlaagd bijvoorbeeld je bloeddruk en stress niveau), om makkelijker te kunnen ontspannen of om spiritueel te groeien. Mijn speciale interesse en kennisgebied is meditatie tijdens een herstel proces van kanker. Daarover geef ik regelmatig lezingen en workshops bij voorbeeld bij Cancer Care Center in Amsterdam.

In een kennismakingsgesprek kunnen wij een plan maken welke meditatie het best bij jou past.

Sattwanu heeft meditatie cursussen of workshops gegeven bij o.a. Zensaz Yoga en meer, LiveYoga, het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, Cancer Care Center, Oncologisch Centrum Amsterdam, Finse Vrouwendagen en de Frankendael school in Amsterdam.

Feedback van cliënten

“Cursus ascension - meditatie gedaan bij Satu. Geloofde niet in deze dingen en zat ook goed in m'n vel. Toch is het zeer waardevol geweest. Ik kan nu " met een vingerknip " heel snel ontspannen, weer in slaap vallen als je ergens van wakker schrikt, focussen en relativeren. Top!”

“Ik kan makkelijker loslaten, er is geen behoefde om dingen te controleren of forceren. Ik heb meer compassie voor mijn collega’s en voor mezelf. Door ascension-meditatie ben ik meer bewust geworden en het is makkelijk, je kan het niet verkeerd doen.”

“Mijn leven is enorm veranderd na dat ik de Ascension-meditatie heb geleerd. Voorheen was ik constant in mijn hoofd: piekeren, nadenken over alles, mijn hoofd zat super vol, nu niet meer. Ascension geeft mij ruimte, rust, helderheid, liefde, vrijheid en meer zelfvertrouwen.”

“In een hevige stresssituatie kan ik door te mediteren gegrond en bij mezelf blijven. Ik ervaar meer compassie en meer innerlijke vrede”

Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie of vragen. Ik antwoord binnen 48 uur.