Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Top
Over Satu Karjalainen-Klaver | Sattwanu
5763
page-template-default,page,page-id-5763,mkd-core-1.2,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,sattwanu-child-ver-1.0.0,wellspring-ver-2.2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Over Satu Karjalainen-Klaver

Balans en Harmonie voor body, mind en soul

Mijn naam is Satu Karjalainen-Klaver en ik kom oorspronkelijk uit Finland. Ik ben een Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut en werk volgens de vijf natuurgerichte principes. Van mijn opleiding ben ik ook een oncologieverpleegkundige en heb jaren lange ervaring van deze zorg van Finland, Engeland en Nederland. Na 20 jaar als verpleegkundige was het tijd voor mij om voor mezelf te kiezen en volledig vanuit mijn hart gaan leven en werken. Dat deed ik natuurlijk ook in het ziekenhuis, zo veel het daar lukte door de drukte en tijd te kort. Voor mijn gevoel kon ik men niet meer als individu behandelen, mijn werk werd productie draaien wat niet binnen mijn visie van holistisch zorg paste.

Sattwa Ishaya is mijn monniken naam die ik heb gekregen van mijn spirituele leraar Maharishi Krishnananda Ishaya. Ik luister ook nog naar de naam Satu, maar identificeer mezelf meer en meer met mijn monniken naam Sattwa. Ik wil mensen helpen om weer balans en vreugde te ervaren en meer harmonie en rust in het dagelijkse leven te creëren. Dit is ook de betekenis van de naam Sattwa; vreugde, harmonie, balans en puurheid. Mijn levende ervaring van deze kwaliteiten wil ik met je delen.

Mijn doel

In mijn werk als oncologie verpleegkundige zag ik dagelijks veel pijn, angst en verdriet, wat mij met beide benen op de grond hield. Genieten van het leven in het NU, is het meest belangrijke doel in mijn leven. Leven in het NU is voor mij leven zonder angst, zonder oordelen en zonder maskers. Leven in het NU is leven vanuit stilte, vanuit liefde die in iedereen van ons aanwezig is maar soms verborgen is omdat wij vergeten zijn wie wij echt zijn.

Feedback van cliënten

“Mijn ervaring van Brainspotting is dat het gemakkelijk, eenvoudig en toch zo efficiënt is. Satu begeleidde me met zachtheid en liefde. Ik voelde me veilig en ben erg dankbaar voor de hulp die ik heb mogen ontvangen.”

BRAINSPOTTING

“Satu is een uitstekende therapeut. Ze maakt je veilig en ontspannen voelen, en haar intuïtie begeleidt het proces op een geweldige manier. Brainspotting is een zeer krachtige techniek die me krachtige resultaten heeft gegeven. Aanbevolen!”

BRAINSPOTTING

“Ik kan makkelijker loslaten, er is geen behoefde om dingen te controleren of forceren. Ik heb meer compassie voor mijn collega’s en voor mezelf. Door ascension-meditatie ben ik meer bewust geworden en het is makkelijk, je kan het niet verkeerd doen.”

MEDITATIE

“Mijn leven is enorm veranderd na dat ik de Ascension-meditatie heb geleerd. Voorheen was ik constant in mijn hoofd: piekeren, nadenken over alles, mijn hoofd zat super vol, nu niet meer. Ascension geeft mij ruimte, rust, helderheid, liefde, vrijheid en meer zelfvertrouwen.”

MEDITATIE

“Ik voel me energiek. Alles waar ik tegenop zag blijkt moeiteloos te kunnen. Ik loop glimlachend zachtjes te zingen. Ik ga een ontspannen weekend tegemoet.”

DIEP HERSTEL

Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie of vragen. Ik antwoord binnen 48 uur.