Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Top
Tarieven | Sattwanu
4393
page-template-default,page,page-id-4393,mkd-core-1.2,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,sattwanu-child-ver-1.0.0,wellspring-ver-2.2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Tarieven

Overzicht tarieven SattwaNu

1ste Natuurgeneeskundig consult inclusief kennismakingsgesprek (90 minuten)   €85,-

2de Natuurgeneeskundig consult (60 minuten)   €75,-

Diep Herstel Programma, Intakegesprek (60 minuten)    Gratis

Diep Herstel Programma (11-15 contacturen)   €650,-

Brainspotting (75 minuten)   €75,-

Weekend cursus Ishaya’s Ascension meditatie    €325,-

Natuurgeneeskundige consulten volgen de vijf natuurgerichte principes die zijn opgesteld door de BATC.

Een aantal zorgverzekeraars heeft de BATC-therapeut opgenomen in het aanvullend zorgpakket, je kunt op www.batc.nl onder het kopje verzekeraars, valideren of jouw zorgverzekeraar de consulten vergoedt.

De methodes die binnen het Diep Herstel Programma worden gebruikt vallen binnen de definitie van de natuurgeneeskunde en kunnen dus ook mogelijk door je zorgverzekeraar worden vergoed. Sommige werkgevers vergoeden therapieën voor hun personeel om herintreding te bespoedigen.

De weekend meditatiecursussen vallen niet onder de natuurgeneeskundig definitie.

Betaal voorwaarden:

Consulten dienen contant of vooraf betaald worden, na ontvangst krijg je uiteraard een factuur die je dan kan gebruiken voor je zorgdeclaratie. Alle genoemde bedragen zijn incl. 21 % BTW voor particulieren, en exclusief 21 % BTW voor ZZP’ers en bedrijven.

Afspraken die niet door kunnen gaan dienen minimaal 24 uur voor aanvang telefonisch of per mail en tijdens werkdagen afgezegd te worden, deze zullen dan opnieuw worden ingepland.